Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g254g1853kcal2.5g2.5g203.1g0g
Sokeri 270g1095kcal0g269.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 210g299kcal26.2g0.6g21.5g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g127g76kcal4.7g9.3g2.5g0g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g51kcal0g12.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 330g1132kcal33.6g231g4g11.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 15g56kcal2.8g1.7g3.3g4.6g
Marianne crush 150g190g819kcal2.3g163.8g16g3.2g
Voi, 1 tl, 5 g10g75kcal0.1g0.1g8.2g0g
Sokeri 11g44kcal0g10.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.5g12kcal1.1g0g0.9g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g5.1g3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.3kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Marianne crush 150g7.7g33kcal0.1g6.7g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2944g11222kcal150.8g1443g521.2g40.4g
Valittu annoskoko1472g5611kcal75.4g721.5g260.6g20.2g
Annoskoko puolitettuna736g2805kcal37.7g360.8g130.3g10.1g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050