Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g375g131kcal3.7g24.4g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka75g20kcal1.4g3.1g0.1g1.8g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g75g262kcal9.8g52g1.3g2.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g25kcal1g1g1.9g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2958g1184kcal35.8g181.8g33.6g16.6g
Valittu annoskoko1479g592kcal17.9g90.9g16.8g8.3g
Annoskoko puolitettuna740g296kcal9g45.5g8.4g4.2g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302625