Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.40g218kcal0.4g0.4g23.7g0g
Sokeri 34g137kcal0g33.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g132kcal3.9g27g0.5g1.4g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g1086kcal17g126.8g55g2.8g
Valittu annoskoko148g543kcal8.5g63.4g27.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna74g272kcal4.3g31.7g13.8g0.7g
Arvot/100g100g367kcal5.7g42.8g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059