Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g91g154kcal17.2g0g9.1g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana297g371kcal38.8g4.4g21g1.6g
Valittu annoskoko149g186kcal19.4g2.2g10.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna74g93kcal9.7g1.1g5.3g0.4g
Arvot/100g100g125kcal13.1g1.5g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176