Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl931g1219kcal121g4.7g80g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%80g201kcal11.2g8.8g4.5g39.3g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Voi 76g553kcal0.9g0.3g62g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 321g1215kcal89.5g0g96.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g6374kcal445.2g27.6g485.6g78.6g
Valittu annoskoko1488g3187kcal222.6g13.8g242.8g39.3g
Annoskoko puolitettuna744g1594kcal111.3g6.9g121.4g19.7g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169