Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt56g39kcal1.5g3.7g1.8g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Arla Apetina Feta 3%28g31kcal5.1g0.6g0.8g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g332kcal34.8g9.4g16.4g0.6g
Valittu annoskoko149g166kcal17.4g4.7g8.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna75g83kcal8.7g2.4g4.1g0.2g
Arvot/100g100g111kcal11.7g3.2g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211