Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl696g919kcal91.2g2.1g57.8g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g412g1673kcal0g412g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g116g406kcal15.1g78.9g2.8g0g
Perunajauhot,rainbow236g765kcal0.2g191.2g0.2g3.3g
Leivontamargariini Euroshopper28g202kcal0.3g0.3g22.4g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2996g7962kcal214.6g1376.6g166.4g6.8g
Valittu annoskoko1498g3981kcal107.3g688.3g83.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna749g1991kcal53.7g344.2g41.6g1.7g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746