Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha526g873kcal99.9g0g52.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 113g255kcal18g0.6g20.3g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g244g68kcal1.5g14.5g0.5g6.1g
Pasta, Pirkka Gnocchi225g811kcal27g169g2.5g7.7g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.8g11kcal0.4g1.6g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 301g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2997g4076kcal295.6g378.6g152.4g32.2g
Valittu annoskoko1499g2038kcal147.8g189.3g76.2g16.1g
Annoskoko puolitettuna749g1019kcal73.9g94.7g38.1g8.1g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519