Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.5g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Aprikoosihillo (Rainbow)2g4kcal0g1g0g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g3.1g17kcal0.2g1g1.3g0g
Sokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g126kcal1.6g10.8g8.4g0.6g
Valittu annoskoko15g63kcal0.8g5.4g4.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g31kcal0.4g2.7g2.1g0.2g
Arvot/100g100g419kcal5.3g36g28g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151381