Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet3.6g4.5kcal0.8g0g0.1g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1.3g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g0.7g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g21kcal2g0.8g0.8g0g
Valittu annoskoko15g11kcal1g0.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.5g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g70kcal6.6g2.6g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045