Karviaismehu

Laita karviaiset isoon astiaan ja kaada päälle sokeri.

Sekoita, ja jos karviaiset ovat suoraan pakastimesta, anna sulaa pari tuntia.

Kaada päälle 4 litraa kiehuvaa vettä ja laita kansi päälle.

Odota 6 tuntia.

Siivilöi, laita pulloihin ja jääkaappiin.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karviainen 2.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 1g3.9kcal0g1g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g10kcal0g2.4g0g0.2g
Valittu annoskoko15g5kcal0g1.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g33kcal0g7.9g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239114