Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 13g24kcal2.3g0g1.7g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot2.5g7.3kcal0.4g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g64kcal5.4g0g4.8g0g
Valittu annoskoko15g32kcal2.7g0g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal1.4g0g1.2g0g
Arvot/100g100g211kcal17.9g0g15.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285973