Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 6.2g3.4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g2.6g8kcal0.5g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g43kcal2.2g1.8g3.2g0.2g
Valittu annoskoko15g21kcal1.1g0.9g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.6g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g140kcal7.2g5.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874