Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 5.3g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 4.4g10kcal0.8g0g0.7g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g1.4g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 0.6g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g38kcal2.2g0.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko15g19kcal1.1g0.3g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.6g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g123kcal7.2g2g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560