Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy4.4g23kcal0.3g1.4g1.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl11g37kcal0.2g0.3g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g121kcal1g3.4g11.2g0g
Valittu annoskoko15g60kcal0.5g1.7g5.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g30kcal0.3g0.9g2.8g0g
Arvot/100g100g395kcal3.3g11.1g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003