Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g4.2g7.1kcal0.7g0g0.5g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 2g1kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g2.6g2.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Sinappi 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g31kcal1.6g2.4g1.6g0g
Valittu annoskoko15g15kcal0.8g1.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Arvot/100g100g99kcal5.2g7.8g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205857