Omena-banaanipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja viimeiseksi sulatettu voi.

Viipaloi omenat ja banaanit.

Levitä taikiina uunipellille ja hedelmäviipaleet päälle.

Paista 200 °C 30 min. Ripottele päälle kanelia ja sokeria.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Teehelmi

Teehelmi sanoi...

Kokeilin myös 2,5 dl sokeria+0,5 dl fariinisokeria -yhdistelmällä pelkän sokerin sijaan.

torstai 08.09.2011 klo 19:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2.4g3kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g3.2g2.7kcal0g0.6g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g3.6g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g74kcal1g9.6g3.2g0.6g
Valittu annoskoko16g37kcal0.5g4.8g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g19kcal0.3g2.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g236kcal3.2g30.6g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249117