Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka4.2g13kcal0.4g2.5g0.1g0.6g
Mustikka8.3g2.8kcal0g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g70kcal0.8g8.2g3.6g1.8g
Valittu annoskoko16g35kcal0.4g4.1g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna8g18kcal0.2g2.1g0.9g0.5g
Arvot/100g100g222kcal2.5g25.9g11.4g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277