Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Kahvikerma hyla Valio1.2g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Mantelilastu (A la meira)2g12kcal0.5g0.1g1.1g0g
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g146kcal1.8g16.2g8.2g0.2g
Valittu annoskoko16g73kcal0.9g8.1g4.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g37kcal0.5g4.1g2.1g0.1g
Arvot/100g100g464kcal5.7g51.6g26.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336861