Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%3.9g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Philadelphia Light tuorejuusto2g3.7kcal0.2g0.1g0.3g0g
Parsakaali brokkoli 10g3.4kcal0.5g0.2g0g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g24kcal1.6g1g1.4g0.4g
Valittu annoskoko16g12kcal0.8g0.5g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.4g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g76kcal5.1g3.2g4.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484