Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.9g31kcal0.9g6.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g69kcal2g12.4g1g0.8g
Valittu annoskoko16g35kcal1g6.2g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal0.5g3.1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g219kcal6.3g39.2g3.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154049