Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g2.9g8.3kcal0.1g0.9g0.4g0.2g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipulikuutiot rainbow2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]3.5g12kcal0.9g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton2.3g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.3g3.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g56kcal2.8g2.2g3.6g0.4g
Valittu annoskoko16g28kcal1.4g1.1g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.7g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g177kcal8.9g7g11.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574