Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g2.3g8.2kcal0.1g1.6g0.1g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g2.3g3.3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Vispikerma Flora 20%2.3g5.2kcal0.1g0.1g0.5g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 8.2g3.8kcal0g0.7g0g0.2g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g42kcal0.6g6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko16g21kcal0.3g3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.2g1.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g134kcal1.9g19g4.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397