Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl70g92kcal9.1g0.2g5.8g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g41g168kcal0g41.3g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g12g41kcal1.5g7.9g0.3g0g
Perunajauhot,rainbow24g77kcal0g19.1g0g0.3g
Leivontamargariini Euroshopper2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g798kcal21.4g137.8g16.6g0.6g
Valittu annoskoko150g399kcal10.7g68.9g8.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna75g199kcal5.4g34.5g4.2g0.2g
Arvot/100g100g266kcal7.1g45.9g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746