Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 25g220kcal0g0g24.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.3g0.2g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5g18kcal0.9g0.5g1.1g1.5g
Aprikoosihillo (Rainbow)20g40kcal0.2g9.9g0.2g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g31g166kcal2.4g9.6g13g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g1256kcal17g108g84g4.2g
Valittu annoskoko150g628kcal8.5g54g42g2.1g
Annoskoko puolitettuna75g314kcal4.3g27g21g1.1g
Arvot/100g100g419kcal5.7g36g28g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151381