Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)94g64kcal1.5g14g0.1g0g
Emmental, punaleima 17%19g54kcal6.4g0g3.2g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g38g32kcal0.5g1.7g2.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g300kcal16.8g31.4g11.8g0.2g
Valittu annoskoko150g150kcal8.4g15.7g5.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna75g75kcal4.2g7.9g3g0.1g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.5g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629