Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet37g45kcal7.8g0g1.5g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g26g11kcal0.4g2.1g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g4.2g2.2kcal0.2g0.2g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g7g8.7kcal0.2g1.8g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g211kcal22.4g8.4g9.4g0g
Valittu annoskoko150g106kcal11.2g4.2g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna75g53kcal5.6g2.1g2.4g0g
Arvot/100g100g70kcal7.5g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045