Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 26g8.6kcal0.1g0.9g0.2g0.9g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.2g14kcal0g3.4g0g0.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g1.2g7.3kcal0.1g0.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g135kcal0.4g28.6g1.2g2g
Valittu annoskoko151g68kcal0.2g14.3g0.6g1g
Annoskoko puolitettuna75g34kcal0.1g7.2g0.3g0.5g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353