J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 120g43kcal0.2g8.5g0.1g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 8.9g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g22g86kcal0g21.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g258kcal0.4g60.4g0.2g4.8g
Valittu annoskoko151g129kcal0.2g30.2g0.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna75g64kcal0.1g15.1g0.1g1.2g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403