Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 37g12kcal0.3g2g0g0.5g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Perunajauhot,rainbow3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g98kcal0.6g22.2g0g1g
Valittu annoskoko151g49kcal0.3g11.1g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna75g25kcal0.2g5.6g0g0.3g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928