Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti5.6g28kcal1.4g1.9g1.6g1.6g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g4.2g2.3kcal0.2g0.1g0.1g4.2g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g17g56kcal1.9g10.6g0.5g2g
Auringonkukansiemen 11g67kcal2.6g1.4g5.6g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g306kcal12.2g28g15.6g17g
Valittu annoskoko151g153kcal6.1g14g7.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna75g77kcal3.1g7g3.9g4.3g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.2g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366502