Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl697g920kcal91.3g2.1g57.8g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g413g1675kcal0g412.6g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g116g407kcal15.1g79g2.8g0g
Perunajauhot,rainbow236g766kcal0.2g191.4g0.2g3.3g
Leivontamargariini Euroshopper28g202kcal0.3g0.3g22.4g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g7973kcal214.8g1378.4g166.4g6.8g
Valittu annoskoko1500g3987kcal107.4g689.2g83.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna750g1993kcal53.7g344.6g41.6g1.7g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746