Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%38g45kcal1.1g1.7g3.8g0g
Philadelphia Light tuorejuusto19g36kcal1.5g0.6g3g0g
Parsakaali brokkoli 94g33kcal4.3g1.8g0.3g2.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g230kcal14g8.8g14.2g4.6g
Valittu annoskoko152g115kcal7g4.4g7.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna76g58kcal3.5g2.2g3.6g1.2g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484