Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Poronpaisti 450g819kcal138.6g0g28.9g0g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kaali, valkokaali749g158kcal9g25.5g1.5g15.7g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3051g2485kcal302g84.6g98g45g
Valittu annoskoko1526g1242kcal151g42.3g49g22.5g
Annoskoko puolitettuna763g621kcal75.5g21.2g24.5g11.3g
Arvot/100g100g81kcal9.9g2.8g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461271