Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton113g162kcal13.6g0g11.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g17g102kcal3.6g1.1g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g684kcal35.2g3.4g57.2g0g
Valittu annoskoko153g342kcal17.6g1.7g28.6g0g
Annoskoko puolitettuna77g171kcal8.8g0.9g14.3g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703