Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g42g71kcal6.7g0.2g5g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 20g10kcal0.2g1.9g0g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Aromisuola (5g)1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g26g29kcal0.6g1g2.6g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g9g36kcal0.1g8.6g0g0g
Sinappi 2.5g3.3kcal0.1g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g303kcal15.6g24.4g16g0.6g
Valittu annoskoko154g151kcal7.8g12.2g8g0.3g
Annoskoko puolitettuna77g76kcal3.9g6.1g4g0.2g
Arvot/100g100g99kcal5.1g7.9g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205857