Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g281g796kcal12.9g88.3g42.5g15.5g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.4g4.7g
Sipulikuutiot rainbow225g23kcal3.4g3.4g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]337g1113kcal91.1g0g81g0g
Kananmuna kuoreton225g322kcal27g0g22.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%225g360kcal6.1g6.1g33.7g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g5354kcal291g210.2g360.4g40.8g
Valittu annoskoko1530g2677kcal145.5g105.1g180.2g20.4g
Annoskoko puolitettuna765g1339kcal72.8g52.6g90.1g10.2g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574