Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha875g1453kcal166.3g0g87.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g114g364kcal10.2g59.2g6.8g10.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 438g281kcal14g21.1g15.3g0g
Kananmuna kuoreton 109g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g4508kcal408.4g161.2g241.6g20.4g
Valittu annoskoko1536g2254kcal204.2g80.6g120.8g10.2g
Annoskoko puolitettuna768g1127kcal102.1g40.3g60.4g5.1g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110