Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g184g984kcal14.4g62.6g75.4g16.9g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g588g1529kcal11.8g23.5g152.9g2.9g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g752g902kcal24.8g27.8g75.2g0g
Makeutusjauhe, Rainbow12g47kcal0.2g11.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g6926kcal102.4g251g607g39.6g
Valittu annoskoko1536g3463kcal51.2g125.5g303.5g19.8g
Annoskoko puolitettuna768g1732kcal25.6g62.8g151.8g9.9g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146