Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 19g26kcal3.5g0g1.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Kukkakaali 22g5.3kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g6kcal0.1g1.3g0g0.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.7g5.7kcal0.3g1g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g2.2g5.7kcal0.7g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g116kcal10.6g8.4g3.8g2.8g
Valittu annoskoko155g58kcal5.3g4.2g1.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g29kcal2.7g2.1g1g0.7g
Arvot/100g100g38kcal3.4g2.7g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143442