Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 181g1311kcal2.2g0.7g146.9g0g
Sokeri 102g416kcal0g102.3g0g0g
Muna, annos 60g72g63kcal5.5g0.6g4.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 157g537kcal16g109.6g1.9g5.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 72g242kcal0g59g0g1g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Raparperi 602g203kcal4.2g33.1g0.6g8.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 241g155kcal7.7g11.6g8.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Sokeri102g416kcal0g102.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g6802kcal71.8g866.8g324.4g29.8g
Valittu annoskoko1548g3401kcal35.9g433.4g162.2g14.9g
Annoskoko puolitettuna774g1701kcal18g216.7g81.1g7.5g
Arvot/100g100g220kcal2.3g28g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234205