J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1229g438kcal2g87.4g1.1g24.6g
Vesi, vesijohtovesi 91g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g228g888kcal0g223.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g2651kcal4g621g2.2g49.2g
Valittu annoskoko1548g1325kcal2g310.5g1.1g24.6g
Annoskoko puolitettuna774g663kcal1g155.3g0.6g12.3g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403