Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg83g44kcal1.2g9.5g0.2g0g
Atria kevyt jauheliha33g57kcal6.3g0g3.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g21g25kcal0.7g0.7g2.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl17g14kcal0.2g0.7g1.2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g280kcal16.8g21.8g13.6g0g
Valittu annoskoko155g140kcal8.4g10.9g6.8g0g
Annoskoko puolitettuna78g70kcal4.2g5.5g3.4g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643