Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g27g197kcal0.3g0.3g21.6g0g
Sokeri 29g116kcal0g28.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g14g8.1kcal0.5g1g0.3g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.6g6kcal0.3g0.2g0.4g0.5g
Marianne crush 150g20g87kcal0.2g17.4g1.7g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Sokeri 1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.9kcal0.1g1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.8g3.5kcal0g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1191kcal15.8g153.4g55.6g4g
Valittu annoskoko156g596kcal7.9g76.7g27.8g2g
Annoskoko puolitettuna78g298kcal4g38.4g13.9g1g
Arvot/100g100g382kcal5.1g49.1g17.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050