Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g29g38kcal4.4g0g2.6g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai5.9g21kcal0.7g4.2g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 103g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g3.7g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g176kcal10.8g9.8g11.2g0.8g
Valittu annoskoko156g88kcal5.4g4.9g5.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g44kcal2.7g2.5g2.8g0.2g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403