Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper21g149kcal0.2g0.2g16.5g0g
Sokeri 11g45kcal0g11g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruisjauho Pirkka41g126kcal4g25.2g0.8g6.2g
Mustikka83g28kcal0.4g5.3g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g696kcal9.2g83.8g35.2g17.8g
Valittu annoskoko156g348kcal4.6g41.9g17.6g8.9g
Annoskoko puolitettuna78g174kcal2.3g21g8.8g4.5g
Arvot/100g100g223kcal2.9g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277