Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit25g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g43g26kcal0.6g5.6g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Nakki,popsi grillinakki25g64kcal3g1.4g5.2g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g204kcal7.8g16.4g11.8g2g
Valittu annoskoko156g102kcal3.9g8.2g5.9g1g
Annoskoko puolitettuna78g51kcal2g4.1g3g0.5g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468