Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha55g91kcal10.4g0g5.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 12g27kcal1.9g0.1g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.1kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Pasta, Pirkka Gnocchi24g85kcal2.8g17.6g0.3g0.8g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g425kcal30.8g39.6g16g3.2g
Valittu annoskoko156g213kcal15.4g19.8g8g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g106kcal7.7g9.9g4g0.8g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.7g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519