Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g29g81kcal1.3g9g4.3g1.6g
Purjosipuli 23g5.3kcal0.4g0.6g0g0.5g
Sipulikuutiot rainbow23g2.3kcal0.3g0.3g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]35g114kcal9.3g0g8.3g0g
Kananmuna kuoreton23g33kcal2.8g0g2.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%23g37kcal0.6g0.6g3.4g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g547kcal29.6g21.4g36.6g4.2g
Valittu annoskoko156g274kcal14.8g10.7g18.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g137kcal7.4g5.4g9.2g1.1g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.8g11.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574