Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen92g259kcal10g44.7g6.3g2.8g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g31g125kcal1.7g1.4g12.5g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g33g128kcal5g1g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1025kcal33.4g94.2g60.8g5.6g
Valittu annoskoko156g512kcal16.7g47.1g30.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna78g256kcal8.4g23.6g15.2g1.4g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158890